ZEER SUCCESVOLLE HYMER B-KLASSE MODERNCOMFORT T

Geplaatst op: 07 -05 -2020

Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid en comfort – dat is het resultaat van de succesvolle samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER.

De innovatieve HYMER B-klasse ModernComfort T is de eerste half-integraal wereldwijd met de combinatie van het nieuwe Mercedes-Benz-Sprinter-motorrijtuig en het door HYMER zelf ontwikkelde en bekroonde SLC-chassis. Door de uiterst lichte en stabiele opbouw evenals de extra veiligheid en het rijcomfort bent u met deze sportief-elegante begeleider op elke reis altijd een etappe vooruit – en dat zelfs zeker onder de grens van 3,5 ton. Het is dan ook geen wonder dat deze door de ANWB is verkozen als “Camper van het Jaar 2019” en door AUTO BILD REISEMOBIL het maximum aantal van 5 sterren kreeg voor ‘Rij- en wooncultuur op topniveau’.

Standaard is de B-MC luxe uitgevoerd. Deze camper heeft een grote garage, optimale isolatie, 36 cm hoge dubbele multibodem met doorlaadfunctie, grote verswatertank van 180 liter en vele andere standaards.

De actiemodel “White line” bevat vele extra’s, waaronder:

  • Motorvariant Mercedes-Benz 418 CDI met 177 pk
  • Automatische versnellingsbak 9G-TRONIC
  • Adaptive cruise control
  • Originele Mercedes-Benz 16 inch lichtmetalen velgen
  • Halfautomatische airco TEMPMATIK
  • MBUX 10,25“ multimedia systeem incl. navigatie en achteruitrijcamera

Het voordeel van dit Whiteline pakket is meer dan € 7.000,-. De meest populaire indeling van de WhiteLine is de Hymer B-MC T 600. Deze luxe camper  bevat twee eenpersoonsbedden en een zeer ruime garage. De geselecteerde HYMER-dealers hebben deze camper nog op voorraad staan. Deze kan dus snel aan u geleverd worden zodat u deze zomer mooie herinneringen kunt gaan maken.

BELANGRIJK IS NIET WAAR U BENT. MAAR HOE.