Voorwaarden

Door de ERWIN HYMER GROUP Finance-site te bezoeken en te raadplegen aanvaardt u de voorwaarden in deze disclaimer zonder beperkingen of uitzonderingen. Uw toegang tot de ERWIN HYMER GROUP Finance-site is derhalve gebonden aan de voorwaarden en de hieraan verbonden wet- en regelgeving.

Inhoud

De ERWIN HYMER GROUP Finance-site bevat informatie over de lease en/of financieringsproducten en de aanbiedingen van ERWIN HYMER GROUP Finance. De ERWIN HYMER GROUP Finance-lease en/of financieringsproducten die op deze site zijn beschreven, zijn alleen in Nederland verkrijgbaar en de promotiecampagnes op deze site zijn alleen van toepassing in Nederland.

Alle inlichtingen op deze site worden uitsluitend bij wijze van informatie gegeven en zijn geen advies. De informatie op deze site is zo volledig mogelijk. ERWIN HYMER GROUP Finance behoudt zich echter het recht voor om op elk moment zonder voorafgaand bericht de informatie aan te passen, waaronder met betrekking tot voertuigen en andere objecten; modellen, uitrusting, specificaties en beschikbaarheid.

Prijzen en tarieven

De tarieven en prijzen op deze ERWIN HYMER GROUP Finance-site worden uitsluitend bij wijze van informatie gegeven. De vermelde prijzen van voertuigen en andere objecten zijn adviesprijzen en stemmen niet noodzakelijkerwijs overeen met de prijzen van –uw dealer. De berekening van een ERWIN HYMER GROUP Finance-lease en/of financieringsproduct vindt plaats volgens de voorwaarden van de individuele verkoopovereenkomst.

Copyright

Alle informatie op de ERWIN HYMER GROUP Finance -site is auteursrechtelijk beschermd. U mag de informatie, de tekst, de foto’s en de beelden op deze site alleen voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden gebruiken en u mag ze in geen geval geheel of gedeeltelijk reproduceren, aanpassen of verzenden, hetzij aan derden toestemming geven voor publicatie of publiceren, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ERWIN HYMER GROUP Finance. 

Handelsmerken

Alle handelsmerken, logo’s en servicevermeldingen op deze site zijn eigendom van ERWIN HYMER GROUP Finance of van derden. Zij mogen niet worden gebruikt, gedownload, gekopieerd of verspreid zonder schriftelijke toestemming van ERWIN HYMER GROUP Finance of de desbetreffende derde, al naar gelang het geval.

Beperkte aansprakelijkheid

ERWIN HYMER GROUP Finance wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor directe, indirecte, incidentele of speciale schade die het gevolg is van of op een of andere manier te maken heeft met uw toegang tot of het gebruik van de ERWIN HYMER GROUP Finance-site, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, verlies of schade veroorzaakt door computervirussen of door het gebruik van algemene informatie op de ERWIN HYMER GROUP Finance-site.

Aanpassing van deze disclaimer

ERWIN HYMER GROUP Finance behoudt zich het recht voor deze disclaimer te allen tijde aan te passen in het belang van de zakelijke activiteiten en nodigt de bezoeker uit deze pagina af en toe te raadplegen om te controleren of er iets is veranderd.

Voor meer informatie

ERWIN HYMER GROUP Finance, handelsnaam van CA Auto Finance Nederland B.V. (AFM vergunningsnummer 12013694).

Adres: Laarderhoogtweg 25, 1101 EB Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 3421 621

E-mail: klantenservice@ca-autobank.com