Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Dat berekenen wij graag voor u. U kunt alvast een indicatie krijgen van het maximaal te lenen bedrag via onze budgetmeter. Mocht u een exacte berekening willen, dan kunt u contact opnemen met onze binnendienst. Tijdens kantoortijden kunt u hen bereiken op 020-3421 621 of 24/7 per e-mail via klantenservice@ca-autobank.com

Tot en met uw 75ste kunnen wij u van dienst zijn. Voor u uw 80ste levensjaar bereikt dient de financiering volledig te zijn afgelost.

Een vast dienstverband is bij ons geen vereiste. Wel is het van belang dat u voldoende inkomen genereert om aan uw maandelijkse verplichtingen te kunnen voldoen. Wanneer u een aanvraag doet kunnen wij uw financiële situatie beoordelen en u voorzien van passend advies. Mocht u voorafgaand aan de aanvraag vragen hebben dan kunt u ons tijdens kantoortijden bereiken op 020-3421 621 of 24/7 per e-mail via klantenservice@ca-autobank.com

Bij Financial Lease bent u de economische eigenaar van het object. Dit biedt u veel kosten- en belastingvoordelen, die andere leasevormen u niet bieden. Meer informatie over onze verschillende producten vindt u op de pagina leasevormen.

ERWIN HYMER GROUP Finance is een handelsnaam van CA Auto Finance Nederland B.V. CA Auto Finance Nederland B.V. is aangesloten bij de Stichting Bureau Krediet Registratie te Tiel. Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, informeert aangesloten organisaties (deelnemers) over kredieten die consumenten hebben afgesloten. Deze informatie helpt deelnemers bij hun afweging of het verantwoord is een nieuw krediet te verstrekken. Zo helpt BKR krediet- en betalingsrisico’s te beperken en overkreditering en andere problematische schuldsituaties te voorkomen.

Wij zijn aangesloten bij het KiFiD. Daarnaast hebben we ook onze eigen klachtenprocedure. Wij beschouwen een klacht als een belangrijk signaal. Laat het ons weten, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren en op zoek kunnen gaan naar een passende oplossing.

Wanneer u er financieel op vooruit gaat hoeft u niets te doen. Wanneer uw financiële situatie verslechtert vernemen wij dit graag van u. Tijdens kantoortijden kunt u ons bereiken op 020-3421 621 of 24/7 per e-mail via klantenservice@ca-autobank.com

Als eerst dient u aangifte te doen bij de politie. Vervolgens dient u ERWIN HYMER GROUP Finance zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen van de diefstal.

U kunt hiervoor een email sturen naar: klantenservice@ca-autobank.com. Wij verzoeken u de volgende informatie te vermelden in uw aanvraag: NAW-gegevens, geboortedatum, contractnummer en/of kenteken van het gefinancierde object. Daarnaast vernemen wij graag van u of u voornemens bent uw financieringscontract in te lossen of dat u wilt weten hoe lang uw financieringscontract nog loopt. U ontvangt van ons vervolgens een email met daarin de opgave van het saldo en informatie over de inlossing van het saldo. Het saldo dat u van ons ontvangt heeft een geldigheid van 5 dagen. In verband met uw privacy geven wij telefonisch geen informatie over het openstaand saldo.

Bij ERWIN HYMER GROUP Finance kunt u te allen tijden vervroegd aflossen. Bij particuliere financieringen kan dit zelfs zonder dat hier aanvullende kosten aan verbonden zijn.

Als u uw financieringsovereenkomst volledig heeft afgelost ontvangt u van ons het eigendomsbewijs van het object. Hiermee kunt u uw object vrijwaren en opnieuw tenaamstelling.

Wanneer u het volledige openstaande saldo heeft afgelost is het object van u. U kunt de inruilwaarde van uw huidige object gebruiken als investering voor uw nieuwe financiering.