ERWIN HYMER GROUP FINANCE

Uw betrouwbare partner

Over ons

ERWIN HYMER GROUP Finance biedt speciaal voor campers en caravans ontwikkelde financiële diensten aan.

ERWIN HYMER GROUP Finance positioneert zich als flexibele en betrouwbare partner van alle aanbieders van de merken van ERWIN HYMER GROUP.

Achter ERWIN HYMER GROUP Finance staat een ervaren team van specialisten voor u klaar. Onze binnen- en buitendienst zorgen gezamenlijk voor deskundige ondersteuning en advies.

Tijdens kantoortijden zijn wij telefonisch te bereiken via 020-3421 621 of 24/7 per e-mail via klantenservice@fcagroup.com

WIE IS ERWIN HYMER GROUP FINANCE?

ERWIN HYMER GROUP Finance is onderdeel van CA Auto Finance Nederland B.V., leverancier van financiële diensten in de mobiliteitsbranche. Operationeel in 18 landen, combineren wij een breed scala aan financierings-, huur- en mobiliteitsdiensten met innovatieve en flexibele financiële producten. Wij combineren een eeuw aan ervaring en succes met de kracht en de drijvende visie van de Crédit Agricole Consumer Finance Group. Ons bereik strekt zich uit tot elke sector, van auto tot motorvoertuigen, tot recreatie, tot vaartuigen, tot landbouw, tot lichte en tot zware bedrijfsvoertuigen, maar altijd met een sterke focus op groene mobiliteit.

Over Erwin Hymer Group

Erwin Hymer Group verenigt aanbieders van campers, caravans en accessoires, alsmede verhuur- en financieringsmaatschappijen, onder één dak. In het boekjaar 2017-2018 behaalde de groep een omzet van 2,3 miljard euro met 1.270 handelspartners en ruim 6.400 medewerkers in dienst en een verkoop van 59.000 recreatieve voertuigen.

Tot Erwin Hymer Group behoren de camper- en caravanmerken Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Niesmann+Bischoff, Laika, LMC, Sunlight en Xplore, de camperverhuurders McRent en rent easy, chassisbouwer Goldschmitt, onderdelenleverancier Movera, vouwwagens en het reisportaal Freeontour.