ERWIN HYMER GROUP FINANCE

Uw betrouwbare partner

Over ons

ERWIN HYMER GROUP Finance biedt speciaal voor campers en caravans ontwikkelde financiële diensten aan.

ERWIN HYMER GROUP Finance positioneert zich als flexibele en betrouwbare partner van alle aanbieders van de merken van ERWIN HYMER GROUP.

Achter ERWIN HYMER GROUP Finance staat een ervaren team van specialisten voor u klaar. Onze binnen- en buitendienst zorgen gezamenlijk voor deskundige ondersteuning en advies.

Tijdens kantoortijden zijn wij telefonisch te bereiken via 020-3421 620 of 24/7 per e-mail via klantenservice@fcagroup.com

WIE IS ERWIN HYMER GROUP FINANCE?

ERWIN HYMER GROUP Finance is onderdeel van FCA Capital Nederland B.V., leverancier van financiële diensten in de mobiliteitsbranche. FCA Capital is actief in zestien landen en heeft zich sinds de oprichting ontwikkeld tot de financiële dienstverlener en leaseaanbieder van auto’s, bedrijfswagens, campers, caravans en andere voertuigen. Sinds het jaar 2015 gaat FCA Capital door als bank. Onze belangrijkste doelstelling is om producten en diensten zo begrijpelijk, gunstig en passend mogelijk te maken voor u als klant. Eerlijk en Helder Gefinancieerd.

Over Erwin Hymer Group

Erwin Hymer Group verenigt aanbieders van campers, caravans en accessoires, alsmede verhuur- en financieringsmaatschappijen, onder één dak. In het boekjaar 2017-2018 behaalde de groep een omzet van 2,3 miljard euro met 1.270 handelspartners en ruim 6.400 medewerkers in dienst en een verkoop van 59.000 recreatieve voertuigen.

Tot Erwin Hymer Group behoren de camper- en caravanmerken Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Niesmann+Bischoff, Laika, LMC, Sunlight en Xplore, de camperverhuurders McRent en rent easy, chassisbouwer Goldschmitt, onderdelenleverancier Movera, vouwwagens en het reisportaal Freeontour.