LMC LONG LIFE TECHNOLOGIE

Geplaatst op: 01 -12 -2019

Schade door binnendringend vocht en hagel behoren tot het grootste gevaar voor uw vrijetijdsvoertuig. De gevolgen zijn vervelende reparaties en een verstoorde vakantievreugde. Echter juist de duurzaamheid en zorgeloosheid zouden bij de keus van uw droom caravan of camper een belangrijke plaats moeten innemen. Om deze reden hebben wij van LMC de Long Life Technologie ontwikkeld, die u vooral één ding biedt: een lang voertuigleven en een belangrijke bescherming, die u in een vergelijkbare vorm bij geen andere fabrikant kunt vinden – de 12 jaar opbouwwaterdichtheidsgarantie*.

In de camperbranche staat LMC voor doordachte technieken en functionele oplossingen. Wij geven onze campers net even iets méér bescherming en veiligheid voor op de weg en tijdens het reizen. En we geven de campers iets mínder gewicht. Samengevat hebben we deze innovatieve techniek de naam „LLT“ – de innovatieve Long Life Technologie van LMC gegeven. Voor onze klanten betekent LLT in eerste instantie meer vrijheid en extra veiligheid en zekerheid. Ongeacht het weer, ongeacht welke ondergrond. LLT technieken van LMC bieden als een cocon een barrière tegen externe invloeden op uw camper. Zelfs voor kou en hitte biedt LLT effectieve oplossingen, welke verwerkt zijn in de bouw van uw camper. Hoe het werkt? Door het gebruik van innovatieve materialen en een doordachte opbouwtechniek, die tot op de dag van vandaag uniek zijn, loopt LMC hiermee voorop in de camperbranche.

Voor onze klanten betekent LLT in eerste instantie meer vrijheid en extra veiligheid en zekerheid. Ongeacht het weer, ongeacht welke ondergrond. LLT technieken van LMC bieden als een cocon een barrière tegen externe invloeden op uw camper. Zelfs voor kou en hitte biedt LLT effectieve oplossingen, welke verwerkt zijn in de bouw van uw camper. Hoe het werkt? Door het gebruik van innovatieve materialen en een doordachte opbouwtechniek, die tot op de dag van vandaag uniek zijn, loopt LMC hiermee voorop in de camperbranche.

VOOR EEN LANG­DURIG CAMPER­LEVEN EN OPTIMALE WEERS­BESTENDIG­HEID
Gewoon wegrijden met het goede gevoel dat je een veilige reispartner aan je zijde hebt. “LMC, een heel leven lang” zegt het al, de houdbaarheid en levensduur zijn een onderscheidende factor en reden voor onze klanten om voor een camper van LMC te kiezen. Van het goed doordachte ontwerp, de keuze van de materialen tot de precieze productie van onze campers. LMC werkt continu om te voldoen aan de hoge eisen van onze klanten aan kwaliteit en levensduur. Met onze Long Life Technologie hebben we bereikt dat onze campers nog meer waardevast, veilig én tegelijkertijd lichter worden. Dat zijn bijkomende voordelen dankzij de LLT met zijn energiezuinige eigenschappen en functionele details die uw camper dagelijks tegen externe invloeden beschermd.

DE BEWEZEN LLT – OPBOUW TECHNO­LOGIE
De LMC Long Life Technologie is een innovatieve opbouwtechnologie in de vrijetijdsvoertuigen branche. Zij is het resultaat van het consequent verder ontwikkelen van materialen in de carrosserie van het voertuig en zet daarmee de maatstaaf hoog in als het gaat om duurzaamheid, veiligheid en weersbestendigheid. Reeds vele tevreden klanten bouwen op de unieke voordelen van de Long Life Technologie. Anders als bij de gebruikelijke opbouw van andere fabrikanten, bouwt LMC de opbouw niet op een frame van hout en Styropor. Voor de isolatie van onze caravans wordt een speciale isolatiekern van XPS schuim. GFK is een extreem robuuste combinatie van epoxikern en polyamide. De voordelen van de materialen liggen in de hoge slagvastheid, zelfs bij sterke krachtsinvloeden. De LLT opbouwtechnologie gebruikt het GFK gelijk aan twee kanten: op het dak beschermt het uw voertuig bestendiger tegen hagel. Dankzij dat eveneens de onderkant van de bodemplaat van GFK is, zijn ook de moeilijkste wegen en steenslag geen probleem voor u. De binnenwand, de isolatielaag en de buitenste laag van het voeruig worden alleen bij LMC via een uniek lijmproces tot een stabiele eenheid verbonden. De speciaal voor LMC ontwikkelde PU-lijmstof heeft dezelfde hoogwaardige eigenschappen als het draagmateriaal en wordt onder streng gecontroleerde voorwaarden aangebracht. Daarmee garanderen wij niet alleen hoge belastbaarheid, maar ook de algemene resistentie tegen vocht in de opbouw.