EERLIJK & HELDER GEFINANCIERD

Geplaatst op: 08 -10 -2019

Nu tijdelijk vanaf 0,99% rente!

EHG Finance biedt financiële diensten aan, speciaal ontwikkeld voor campers en caravans. Daarom positioneert EHG Finance zich als dé betrouwbare partner van alle aanbieders van de ERWIN HYMER GROUP merken. Onze belangrijkste doelstelling is om producten en diensten zo begrijpelijk, gunstig en passend mogelijk te maken voor u als klant.

Om de droom van uw nieuwe caravan of camper te realiseren heeft EHG Finance een uitstekende oplossing: het EHG Finance betaalplan. Wij stemmen het betaalplan af op uw persoonlijke wensen en situatie. U betaalt een vast bedrag per maand en leent tegen een aantrekkelijke rente. U kunt als particulier op elk moment boetevrij aflossen. Dat kan zijn als u uw huis, zaak of andere bezittingen verkoopt, of als u het gewoon beter uitkomt.

Het EHG Finance betaalplan is voordelig en biedt maximale flexibiliteit in uw financiële situatie. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht profiteert u tijdelijk van een aantrekkelijke rente vanaf 0,99%. Geldig bij aankoop van een nieuwe camper of caravan van één van de onderstaande merken van de ERWIN HYMER GROUP Nederland. U vindt ons tot en met zondag 13 oktober in de Jaarbeurs in Hal 7.

Laat u informeren door één van de adviseurs van EHG Finance. U kunt ons tijdens kantoortijden telefonisch bereiken via 020-3421 620 of 24/7 via verkoop@fcagroup.com