EEN MOOIE START: Dethleffs Trend Edition

Geplaatst op: 29 -04 -2020

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding – Editiemodellen voor een perfecte start in de wereld van Dethleffs – Ideaal voor beginnende kampeerders – Omvangrijke standaarduitvoering – Halfintegraal met drie indelingen

De Trend is de bestseller in het Dethleffs-modelprogramma van kampeerauto’s. Dankzij de prijs en de kwaliteit die daarvoor geboden wordt, is het een ware bondgenoot van talloze kampeergezinnen geworden.

Hij overtuigt met zijn kwaliteit, afwerking en talrijke uitrustingen, die in deze prijsklasse allesbehalve vanzelfsprekend zijn. De Trend Edition, die Dethleffs voor het eerst op de Caravansalon in Düsseldorf voorstelt, effent nog beter de weg naar de Dethleffswereld.

Deze speciale editie met drie indelingen wordt het nieuwe, prestigieuze instapmodel in de productgroep van de kampeerauto- en caravanfabrikant uit de Allgäu. Drie favoriete indelingen als halfintegraal met een omvangrijke standaarduitrusting aan een onovertrefbare prijs/kwaliteitsverhouding.

Nieuwkomers in de kampeerautowereld krijgen het dankzij de eenvoud van de voertuigconfiguratie bij deze editie nog gemakkelijker om in te stappen. De Trend Edition slaagt hierin dankzij een omvangrijke standaarduitvoering, waarbij reeds alles aan boord is, wat een kampeerhart begeert – dus ook alle handelsmerken en voordelen van Dethleffs.

Vanzelfsprekend gelden ook hier de beloften voor Dethleffs-producten: betrouwbaarheid en een vaak onderscheiden service – zeker voor beginnende kampeerders cruciaal voor een gevoel van veiligheid. De kern voor de onovertrefbare prijs/kwaliteitsverhouding zijn het samenbrengen van de belangrijkste elementen in drie indelingen en een overzichtelijk, uitgelezen aanbod opties. De kortste variant van de Trend Edition is al verkrijgbaar voor € 65.990,-

Meer informatie vindt u op www.dethleffs.nl