EERLIJK & HELDER GEFINANCIERD

Geplaatst op: 01 -08 -2019

EHG Finance biedt financiële diensten aan, speciaal ontwikkeld voor campers en caravans. Daarom positioneert EHG Finance zich als dé betrouwbare partner van alle aanbieders van de ERWIN HYMER GROUP merken. Onze belangrijkste doelstelling is om producten en diensten zo begrijpelijk, gunstig en passend mogelijk te maken voor u als klant.

Om de droom van uw nieuwe caravan of camper te realiseren heeft EHG Finance een uitstekende oplossing: het EHG Finance betaalplan. Wij stemmen het betaalplan af op uw persoonlijke wensen en situatie. U betaalt een vast bedrag per maand en leent tegen een aantrekkelijke rente. U kunt op elk moment boetevrij aflossen. Dat kan zijn als u uw huis, zaak of andere bezittingen verkoopt, of als u het gewoon beter uitkomt.

Het EHG Finance betaalplan is voordelig en biedt maximale flexibiliteit in uw financiële situatie. Op alle merken van de ERWIN HYMER GROUP profiteert u van 4,99% rente. Overige merken of gebruikte objecten kunt u financieren tegen 5,99% rente. Laat u informeren door één van de adviseurs van EHG Finance. U kunt ons tijdens kantoortijden telefonisch bereiken via 020-3421 620 of 24/7 via verkoop@fcagroup.com

Het financieringsaanbod betreft een niet-doorlopend krediet via ERWIN HYMER GROUP Finance, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. (AFM vergunningsnummer 12013694). 4,99% rente tot 12,5 jaar (150 maanden), slottermijn alleen mogelijk op campers. De genoemde actie is geldig bij alle Nederlandse dealers van de EHG bij aankoop van een nieuwe camper of caravan van één van de merken van de EHG Nederland. Wenst u een ander merk of een gebruikt object te financieren? Dat kan tegen 5,99% met een maximale looptijd van 150 maanden – de leeftijd van het object. Informeer bij EHG Finance op telefoonnummer 020-3421 620 naar de actieperiode, de voorwaarden en een vrijblijvende offerte. Wijzigingen en typfouten voorbehouden.