25% korting in het 1e verzekeringsjaar bij Aveco Verzekeringen

Geplaatst op: 18 -05 -2020

Deze kortingsactie is onderdeel van de ‘NU KIEZEN en KOPEN, MORGEN RIJDEN!’ actie van de Erwin Hymer Group Nederland en is niet te combineren met andere acties of collectieven bij Aveco Verzekeringen.

Geldig voor klanten die in de periode van 8 mei tot 1 augustus een nieuwe of gebruikte camper of caravan aanschaffen bij een camper- of caravandealer die een EHG dealerschap vertegenwoordigd.

De consument heeft hiermee recht op 25% korting op de premie van de camper of caravanverzekering bij Aveco Verzekeringen in het 1e verzekeringsjaar.

Voor deze actie gelden verder de volgende voorwaarden:

  • De korting geldt voor de camper- en caravanverzekering; aanvullende dekkingen vallen buiten deze actie.
  • Actie is niet mogelijk in combinatie met andere acties of collectieven.
  • Geldig voor klanten die een camper of caravan aankopen bij alle camper & caravandealers die een EHG merkdealerschap vertegenwoordigen.
  • Geldt bij zowel nieuwe als gebruikte campers of caravans.
  • Moment van sluiten overeenkomst is leidend, de ondertekende koopovereenkomst van de aangekochte camper of caravan moet een datum hebben van 01-05-2020 tot 01-08-2020.
  • De kortingscode eghactie2020 in combinatie met een verkopende EHG dealer en de datum op de koopovereenkomst geeft definitief recht op de korting.

De standaard acceptatierichtlijnen van Aveco Verzekeringen (zowel voor het te verzekeren object als de eigenaar) zijn van toepassing.

Meer weten over de producten die Aveco u te bieden heeft? Ga naar www.avecoverzekeringen.nl

OFFERTE AANVRAGEN CAMPERVERZEKERING

OFFERTE AANVRAGEN CARAVANVERZEKERING